Eva


Aanbod

Naast een veelzijdig cellist, is Eva ook een veelzijdig docent. Voor onderstaande lessen is ze te benaderen:

– Pop en licht klassiek zang
– Combinatie zanglessen/akkoordinstrumenten als piano en gitaar
– Arrangementen in verschillende muziekstijlen
– Piano
– (Bas)gitaar
– Bandinstrumenten en percussie-instrumenten
– Koordirectie
– Directie van Jeugdorkesten
– Ensemble coaching

De lespraktijk is officieel geregistreerd in 2012.

Achtergrond
In Rotterdam voltooide Eva de volledige studie Docent-muziek evenals Barokcello op het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Haar specialisme is het vak CKV in examenklassen op het Voortgezet Onderwijs. Tot 2014 doceerde Eva met veel plezier muziekles in meer dan vijftig klassen in het basisonderwijs en gaf ensemble- en bandcoaching aan kinderen tussen 4-18 jaar. Hierna werkte ze vier jaar als muziek- en CKV docent in het voortgezet onderwijs en verzorgde ze koorlessen voor de Vrije School klassen. 

Breed inzetbaar
Eva is dirigent van het RJSE, een ensemble voor beginnende muzikantjes tussen de zes en twaalf jaar bij de vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest. Ze is oprichter van verenigings-brede kamermuziekdagen waarin verschillende bekende professionals uit de muziekwereld serieuze jonge amateurs coachen in allerlei ensembles. Neem een kijkje hier voor meer info! 
Ze neemt regelmatig deel in verschillende onderwijscommissies, onder andere op het Koninklijk Conservatorium en coördineert verschillende projecten als educatie-specialist en uitvoerend musicus. Ze werkt graag met verschillende kunstdisciplines en is daarnaast een ervaren pedagoog. Van kleutermuziek tot band-coaching, koordirigent of talentenscout; ze is een duizendpoot.

Inspiratie
 Haar kamermuziek en cello masterclasses volgde ze bij verschillende grote namen, zoals Michael Chance, Catherine Manson, Marien van Staalen, Tomi Shimon, Nancy Braithwaite, David Rabinovich, Henk Guittart, René Berman, Wilbert Hazelzet en Stefan Metz. Ze werkte vijf jaar met cello- en gambadocent  Cassandra Luckhardt.  Studeerde barokcello bij Lucia Swarts.