Ervaringen van leerlingen

Marjan- Adviseur werk UWV
“MAAKT MET DESKUNDIGHEID EN ENTHOUSIASME VAN ELKE LES IETS LEUKS”

Ik heb nu bijna 7 jaar celloles bij Eva en daar ben ik heel blij mee. Eva is in staat om met haar deskundigheid en enthousiasme van elke les iets leuks te maken.
Ze weet goed hoe ze mij kan stimuleren en kan sturen in het oefenen van de lesstof. Plezier in muziek maken staat voorop maar dat kan niet zonder goede techniek. Daar let ze heel sterk op, vanaf les 1.
Tevens is ze altijd op zoek naar leuke muziekstukjes die aansluiten bij je niveau of juist een uitdaging zijn.
Ondanks het leeftijdsverschil van 20 jaar kunnen we goed met elkaar overweg. Natuurlijk gaat veel van onze gesprekken over muziek maar ook over privé zaken houden wij elkaar goed op de hoogte.

Marijn – fotograaf, beeldend kunstenaar
“MOOIE BALANS TUSSEN COMPLIMENT EN KRITIEK”
Eva van Ingen is een geweldige docent die scherp kijkt en luistert. Zij zorgt voor een mooie balans tussen compliment en kritiek. Samenspelen, structuur van de muziek en ritme/timing zijn vanaf het begin erg belangrijk in de lessen.
Als je een instrument als de cello wilt leren bespelen dan moet je daar heel geleidelijk in groeien door oefening en goede begeleiding. Voor een kind is dit proces logisch. Als volwassene moet je flexibiliteit opbrengen om in het instrument en de muziek te groeien. Ik vind het een prachtig proces.
Ik ga graag naar de lessen en ik heb veel plezier in het oefenen van de muziek. Ik merk dat de cello steeds vertrouwder aanvoelt en dat de klank die ik voortbreng steeds mooier klinkt.

Nienke- O.k. assistent
” VANAF DE PROEFLES VOELDE IK METEEN EEN KLIK MET JOU”
Vanaf de proefles voelde ik meteen een klik met jou. Je bent een prettig persoon in de omgang, je geeft goede aanwijzingen, bent geduldig, opbouwend kritisch op momenten dat dat nodig is.
Al heb ik nog maar ruim 2 maanden les bij je, ik merk toch al duidelijk verbeteringen in bijvoorbeeld het strijken. Je lessen werken stimulerend om er daarna thuis verder mee aan de slag te kunnen.
Je luistert goed , vriendelijke benadering, kritisch waar nodig, enthousiast persoon, meedenkend.
Ik zou je lessen zeker aanraden als er iemand op mijn pad komt die cello wil leren spelen. Ik heb je visitekaartje al aan een bekende gegeven onlangs.