Lespraktijk

Iedereen tussen de zes en tachtig jaar is welkom in de muzieklessen. Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat de cello jou kan brengen?
Eva heeft ervaring met leerlingen van alle leeftijden, is persoonlijk en houdt  haar lessen up-to-date. Als cellist speelde ze al van jongs af aan heel veel in groepen en is ze veel meer een teamplayer dan een solist. Ze is hierdoor gericht op jouw persoonlijke beleving en wensen.

In de lespraktijk gaat het om plezier, door praktische voorbeelden en oefeningen de techniek onder de knie krijgen en veel samen muziek maken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van bestaande methoden maar krijgen de leerlingen ook oefeningen mee die ter plekke worden aangepast aan de behoefte. Heel belangrijk is hierbij dat de leerling de oefeningen begrijpt en thuis zelf kan voortzetten.

Heb je altijd al willen leren zingen en zou je jezelf daarbij willen leren begeleiden op gitaar of piano? Dan helpt ze je graag. Ze is een ervaren bandcoach en zangdocent, (koor)dirigent en werk heel veel met kleuters en spelenderwijs muziek maken. Voor haar lespraktijken zoekt ze voor oudere kinderen de nieuwste (pop) muziek uit om te combineren en aan te bieden.

Één ding is zeker: plezier en kwaliteit staan voorop!

Zin gekregen om te starten? Maak een afspraak voor een GRATIS proefles!

Locatie
Muziekschool MiXin’Music in Rotterdam Kralingen (donderdag), Con Anima in Gouda (woensdag) en in Rotterdam Overschie.

Een gedachte over “Lespraktijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *