Lespraktijk

Lespraktijk
Iedereen tussen de zes en tachtig jaar is welkom in mijn lessen. Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat de cello jou kan brengen?
Ik heb ervaring met leerlingen van alle leeftijden en houd ervan om mijn lessen up-to-date en persoonlijk te houden. Als celliste speelde ik al van jongs af aan heel veel in groepen en ik ben veel meer een teamplayer dan een solist. Ik ben hierdoor gericht op jouw persoonlijke beleving en wensen.

In de lespraktijk gaat het om plezier, door praktische voorbeelden en oefeningen de techniek onder de knie krijgen en veel samen muziek maken. Daarbij gebruiken we bestaande methoden maar krijgen de leerlingen ook oefeningen mee die ter plekke worden aangepast aan de behoefte. Heel belangrijk is hierbij dat de leerling de oefeningen begrijpt en thuis zelf kan voortzetten.

Heb je altijd al willen leren zingen en zou je jezelf daarbij willen leren begeleiden op gitaar of piano? Dan help ik je graag. Ik ben een ervaren bandcoach en zangdocent, (koor)dirigent en werk heel veel met kleuters en spelenderwijs muziek maken. Voor mijn lespraktijken zoek ik voor oudere kinderen de nieuwste (pop) muziek uit om te combineren en aan te bieden.

Één ding is zeker: plezier en kwaliteit staan voorop!

Zin gekregen om te starten? Maak een afspraak voor een GRATIS proefles!
Ik ben gediplomeerd en heel breed opgeleid dus help je ook graag met andere muzikale avonturen; vraag maar raak!

Locatie
Muziekschool MiXin’Music in Rotterdam Kralingen en eventueel bij mij thuis in Rotterdam.

Een gedachte over “Lespraktijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.