Nu al twee jaar: Mrs Darcy

De afgelopen jaren ben ik heel actief geweest in strijkersensembles. Samenspel is – mits met gelijkgestemden- een van de mooiste dingen van het leven, vind ik!

Maar….het blijkt idioot moeilijk om een groep te vinden met dezelfde interesses, smaak, prioriteiten, hetzelfde stamina en evenveel vrije avonden op regelmatige basis. Ook blijken vrij veel conservatorium studenten last te hebben van blessure-leed: heel sneu!

Sinds oktober 2015 zijn we een nieuw kwartet begonnen. Helaas door blessures van de tweede violist is het nu een trio geworden.
Nu mag ik spelen met twee professionele muzikanten die allebei ook nog een tweede studie hebben gedaan (geschiedenis en bouwkunde, ze zijn dus superslim!).

Om elkaar beter te leren kennen deden we na een lange repetitie – met zelfgekookt eten en wijn, want we kunnen niet zonder- een drankje in een mini-bierhuis in Delft, mét portie bitterballen.
Pratend over wederzijdse interesses kwamen wij als romantische dames tot één gedeelde interesse.

U raadt het al.

Het strijktrio ‘Mrs Darcy’ was geboren!

De site is online: mrsdarcystringtrio.com  en we zijn natuurlijk te boeken om uw feesten, partijtjes en belangrijke gebeurtenissen op te luisteren!

Madeleine Brozek – Viool
Barbara Bekhof – Altviool
Eva van Ingen – Cello

Geplaatst in: Blog